top of page

 DELAVNICE ZA MATERNICE Z ODGOVORNIMI LASTNICAMI

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami

Delavnica za ženske, ki so se začele prebujati in jim ni vseeno kaj se dogaja z njihovimi maternicami in ostalimi ženskim organi.

Delavica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial in ugotoviti kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Prijava je obvezna!

Kaj delamo ženske, da maternice, centri naše moči in intuicije, ki bi nam naj dajale življenje, nočejo več

živeti v našem telesu?

Ta misel me ni nehala spremljati, oglašati pa se mi je pričelo tudi čedalje več žensk, ki imajo take ali drugačne probleme s svojimi maternicami. Ene preveč krvavijo, druge ne morejo krvaveti, tretje krvavijo 3 tedne v mesecu, ene ne morejo zanositi, spet druge zanosijo, ‘ko samo pomislijo na moškega’, nekatere imajo hormonalno ravnovesje čisto porušeno, druge imajo maternice že predelane v kreme za gube…

Maternica je center ženske moči in intuicije. V času inkvizicije in sežiganja čarovnic, ko je bilo nevarno biti modra, intuitivna ženska, nas je večina izgubila svojo moč, svojo poklicanost, svojo ženskost in utišala svojo maternico.

Sedaj, ko je spet varno biti ženska, ko je varno biti intuitivna, ko je dovoljeno slediti sebi in ko so moški spet začeli sprejemati ženskost kot nekaj veličastnega (vsaj v nekaterih kulturah), so se maternice spet pričele oglašati in zahtevajo, da jih poslušamo. Na nas je ali bomo temu klicu sledile ali ne. Vsaka ženska ima pred sabo odločitev o tem ali bo ponovno odkrila svoje notranje vodstvo in se prepustila regenerirajočemu ciklu svoje narave ali pa se še naprej izčrpavala, izsuševala in venela.

˝S svojo maternico se precej aktivno ukvarjam že nekaj časa in lahko rečem, da je tako neverjetna in tako izjemna, da je kakršenkoli problem vezan nanjo alarm, ki je direktno povezan s tem kdo smo in zakaj smo tukaj.˝

Teme delavnic:

 • Kako delujejo ženski spolni organi na fizični ravni;

 • Vodena meditacija, kjer se bomo povezale z maternico in pogledale kaj nam sporoča;

 • Z mandalo maternice bomo postavile svoj center moči  tako, da nas bo podpiral na naši dušni poti;

 • Začutile bomo utrip maternice (maternica ima, tako kot srce, svoj utrip);

 • Pozdravile bomo rano, nastalo ob prezgodnjem rezanju popkovine;

 • Z ženskami bomo podelile svoje izkušnje;

 • Pogledale bomo odnos, ki ga imamo s svojimi spolnimi organi in se soočile s čustvi, ki smo jih tam nakopičile;

 • Prisluhnile bomo kaj nam želi maternica povedati, da bomo potem znale srčno usmeriti svoja življenja.

Vsak teden boste dobile tudi napotke za samostojno delo,ki ga boste izvajale doma. Te vaje so ključnega pomena in so namenjene temu, da se naučite povezovati z maternico, jo poslušati, čistiti ter kalibrirati tako, da podpira vaše trenutne projekte.

Ženske imamo v sebi čudovit sistem notranjega vodstva, ki se ga večinoma sploh ne zavedamo. Zakaj je maternica tako pomembna in kakšen odnos naj bi imela ženska do nje?

Komu so delavnice namenjene?

 
Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial, ugotoviti kako najti pozabljen del sebe ter kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Namenjena je vsem, ki niso OK s tem, da:
 • se ženskam po tekočem traku odstranjujejo rodila;
 • smo tako nepovezane z maternicami, da dejansko več ne delujejo, pa ne vemo zakaj ne;
 • skoraj ni ženske, ki bi še imela menstruacijo na 28 dni, ob prazni luni;
 • skoraj ni ženske, v rodni dobi, ki ne bi imela izkušnje vsaj enega splava…

Namenjena je ženskam, ki so pripravjene zahtevati nazaj svoj ženstven del, tisti del sebe, ki skrbi za samoregeneracijo, radost in ki je intuitivno povezan z dušo in uresničevanjem našega poslanstva.

Delavnice so na voljo v naslednjih različicah:

 1. Skupinska tedenska srečanja v Ljubljani za Bežigradom (8 tednov)

 2. Samostojno delo doma s tremi osebnimi klici z voditeljico (8 tednov)

 3. Samostojno delo doma brez kontakta z voditeljico (čas si določite sami)

 4. Intenziv paket v katerega so poleg opcije 1,2 ali 3 vključene še tri osebna svetovanja z vibracijsko kineziologijo.

1. Skupinska tedenska srečanja (8 tednov) v živo ali v živo preko zooma

 

Kako bodo delavnice potekale? 
Delavnice bodo potekale tako, da se bomo enkrat tedensko dobile za Bežigradom (Ljubljana) ali pa na zoomu in bomo skupaj predelale teme delavnice.

Kaj je prednost skupinskih srečanj?
Prednost skupinskih srečanj je v tem, da lahko ženske med sabo podelite izkušnje in marsikdaj to odgovori na vprašanja, ki so jih imele tudi ostale, pa si jih niso upale vprašati ali pa jih niso znale ubesediti. V tem primeru tudi srečate enako-misleče ženske in se lahko z njimi povežete. Nemalokrat se zgodi, da se stkejo čudovita prijateljstva, ki trajajo še dolgo po končani delavnici.

Kje se bomo srečevale?
Srečanja bodo potekala za Bežigradom (Ljubljana) oziroma za zoom skupino online.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za 24 ur srečanj in posnetke vseh vaj in meditacij boste odštele 270€ (za dijakinje, študentke in brezposelne prijavljene na ZZZS je cena 230€). Če delavnico ponavljate je cena 199€.
Če želite dokupiti zapiske delavnic (15-30 strani za vsako delavnico), je doplačilo za vseh 8 srečanj 60€.

Če želite dstop do dodatnih video vsebin, je cena 90€ (prihranek 160€) za omejen čas 2 mesecev ali 135€ za neomejen dostop;

Kdaj se prične naslednja delavnica?

Prosim pišite mi na akademijazivljenja@gmail.com za datume prihajajočih delavnic.

2. Samostojno delo doma s tremi osebnimi klici z voditeljico (8 tednov)

Kako bodo delavnice potekale?
Delavnice bodo potekale tako, da boste vsak teden po mailu dobile materiale (v pisni, video ali avdio obliki), v časovnem obdobju 10 tednov od pričetka pa se boste tudi dogovorile za 3 enourne osebne klice z voditeljico delavnic na katerih bomo predebatirale morebitne probleme, vprašanja ali dodatne vaje, ki jih lahko glede na vaše stanje izvajate.

Kaj je prednost individualnega dela doma?
Prednost individualnega dela doma je ta, da se vam ni potrebno voziti v Ljubljano in da se vam časovno ni potrebno prilagajati. Tematiko lahko predelate v svojem lastnem tempu.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljanja@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za materiale za samostojno delo doma in 3 enourne klice z voditeljico programa boste odštele 370€.

Kdaj lahko pričnem z delavnico?
Z delavnico lahko pričnete takoj. Po prijavi boste dobili račun in takoj, ko bomo prejeli potrdilo o nakazilu, vam bomo poslali prvi paket materialov.

Osebne klice z voditeljico v skupnem trajanju 3 ure lahko izkoristite v šestih mesecih od  datuma, ko ste prejele prvo delavnico. Po tem datumu klici propadejo. Če jih niste izkoristile, vračilo dela denarja žal ni možno.

3. Samostojno delo doma brez kontakta z voditeljico (delate v svojem tempu in zato same določate trajanje)

Kako bodo delavnice potekale?
Delavnice bodo potekale tako, da boste vsak teden (8 tedov) po mailu dobile materiale v pisni, video ali avdio obliki. Pri tej opciji imate možnost kontakta z voditeljico samo v primeru doplačila.

Kaj je prednost individualnega dela doma?
Prednost individualnega dela doma je ta, da se vam ni potrebno voziti v Ljubljano in da se vam časovno ni potrebno prilagajati. Tematiko lahko predelate v svojem lastnem tempu. Prav tako ni potrebno, da program dokončate v osmih tednih, ampak si ga lahko prilagodite poljubno, v skladu z razpoložljivim časom.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za materiale za samostojno delo doma boste odštele 270€.
Vsak dodaten individualen klic po predhodnem dogovoru stane 50€ na uro.

Kdaj lahko pričnem z delavnico?
Z delavnico lahko pričnete takoj. Po prijavi boste dobili račun in takoj, ko bomo prejeli potrdilo o nakazilu, vam bomo poslali prvi paket materialov.

4. Intenziv paket

Intenziv paket lahko vključite v katerokoli od zgoraj naštetih možnosti (skupinska srečanja ali samostojno delo doma). Poleg zgoraj opisanih načinov dela, boste trikrat prišle v Ljubljano na 2-urno individualno esvetovanje s pomočjo vibracijske kineziologije. Več o korekcijah najdete tukaj.

Kaj je prednost intenziv paketa?
Prednost intenziv paketa je v tem, da bomo pogledale kateri podzavestni in nezavestni spomini so shranjeni v vašem DNK-ju. Več o vibracijski kineziologiji si preberite tukaj. Pri energijskih korekcijah gremo bolj v globino in nezavedne spomine, kot lahko gre oseba sama, tako da so primerne za tiste, ki si želite delati zares intenzivno.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za intenziv paket boste k ceni delavnice prištele še 240€. Običajna cena za 3 osebna svetovanja z vibracijsko kineziologijo je 270€.

Če torej izberete:
skupinska srečanja intenziv paket boste zanj odštele 510€,
samostojno delo doma s tremi klici z voditeljico intenziv paket boste odštele 610€
samostojno delo doma brez kontakta z voditeljico intenziv paket boste odštele 510€.

Kako izbrati najustreznejšo različico programa zase?

Najboljša je tista delavnica, ki najbolj ustreza vam. Če ste doma iz Radencev ali Pirana vam bo verjetno bolj ustrezala verzija pri kateri se vam ni treba voziti v Ljubljano.

Prednost skupinskih srečanj je, da si ženske med sabo podelite izkušnje in si tako marsikdaj odgovorite na vprašanja, ki jih imajo tudi ostale, pa si jih ne upajo vprašati ali pa jih niso znale ubesediti. V skupini spoznate enako misleče ženske, se z njimi povežete. Nemalokrat se zgodi, da se stkejo čudovita prijateljstva, ki trajajo še dolgo po končani delavnici.

Samostojno delo od doma vam omogoča, da se vam ni potrebno voziti v Ljubljano in se časovno usklajevati. Primerno je za vse, ki imate razgiban urnik, delate v izmenah, ne živite v Ljubljani ali pa vam za poglobljeno delo na sebi enostavno bolj ustreza varno domače okolje. Za vas je primerno, česte sposobne delati same.

V intenziv paketu pa poleg običajne delavnice dobite tudi energijske korekcije s katerimi popravimo energijske blokade in spomine shranjene v maternici, ki vam rušijo ravnovesje in se jih niti ne zavedate.

Kako bodo delavnice potekale? 

Odvisno od različice, ki jo izberete.

Skupinske delavnice bodo potekale tako, da se bomo enkrat tedensko dobile na Štihovi ulici za Bežigradom in bomo skupaj predelale teme delavnice.

Pri ostalih delavnicah delate doma v svojem tempu. Vse materiale boste tedensko dobile preko emaila.

Kje se bomo srečevale?

Srečanja bodo potekala za Bežigradom (Ljubljana). V ostalih krajih boste lokacijo srečanja izvedele sproti.

Vse ki se boste odločile za verzijo preko spleta boste lahko sedele doma v naslonjaču in delale delavnice v udobju svojega doma.

Kako se prijavim?

Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com ali preko prijavnice.

Koliko delavnice stanejo?

Za 24 ur skupinskega dela boste odštele 270€ (dijaki, redni študentje in brezposelni s potrdilom pa 230€).

Za materiale za samostojno delo doma in 3 enourne klice z voditeljico programa boste odštele 370€.

Za materiale za samostojno delo doma boste odštele 270€. Vsak dodaten individualen klic po predhodnem dogovoru stane 50€ na uro.

Za intenziv paket prištejte k ceni vaše delavnice (ena od zgoraj naštetih) še 240€. Običajna cena za 3 energijske korekcije je 270€.

 

Kdo vodi delavnice?

 

Vse delavnice vodi Vesna Juvan.

NOVO!   NOVO!   NOVO!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIBRID Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami

Maja prihaja čisto nov način dela <3.

DELAVNICE ZA MATERNICE Z ODGOVORNIMI LASTNICAMI 1 prihajajo v obliki

vnaprej posnetih videov IN 8 online druženj v živo.

Na ta način bomo lahko pokrile veliko več tematik, za katere do sedaj na delavnicah v živo ali na zoom delavnici ni bilo časa <3.

​​Začnemo: spomladi 2023

Prijave zbiram na akademijazivljenja@gmail.com.

Trajanje: 20 tednov.

Kje? Spletna učilnica in zoom.

Prijave zbiram na akademijazivljenja@gmail.com.

Več info najdete tukaj.

Cena: 270€ (če ste že končale DMOL1 in bi želele ponavljati199€, če ste že končale Hibrid DMOL1 in bi želele ponavljati - brezplačno).

 

Za okus pa še en video iz modula o naših začetkih:


 

HIBRID DMOL

Avtorica uporabljene fotografije je Josephine: njena dela najdete na www.josephinewall.co.uk/                

˝Najboljši filing, ki ga je prebujenje maternice prineslo, je občutek, koliko sem dejansko vredna. Ker maternica ti da to tako močno vedeti, da enostavno veš. In sedaj mi je v vsakem trenutku jasno, kdaj se skrijem, kdaj se naredim nevidno, kdaj reagiram iz ran notranjega otroka, kdaj se delam malo. Najboljše je, ko zapadem v avtomatizem, ko stvari počnem nezavedno, avtomatsko; in potem pride trenutek, ko se dobesedno oglasi maternica. Ta pa zahteva, da se umirim, predvsem pa upočasnim. Koliko literature sem prečitala na temo ženske energije, da je ta sprejemljiva, voljna, umirjena, mehka....a v praksi nikoli nisem tega čutila.  Sedaj mi je jasno. Reakcijo maternice enostavno ne morem spregrešiti. 

Ta aktivacija energije maternice je nekaj najbolj fascinatnnega, kar sem doživela. Rada bi opogumila ženske, da se podajo na to pot, ker so rezultati neverjetni. In to prebujenje ti ostane. V bistvu je temelj, za kakršno koli nadaljnje delo, osebni razvoj.

Vesna pa je ena tako čudovita, prizemljena ženska. Skozi vse te občutljive teme in ranjene dele nas je vodila s tako lahkoto. Tu ni bilo nobene mistike. Samo realno prizemljeno vodenje. Vse je razlagala na realnih primerih iz svojega življenja. In nam pokazala, da tu ne gre za noben bau bau, ampak čisto realno vsakdanje življenje, ki se dogaja vsem ženskam.

Ne bom pozabila Vesninih besed: Ko se aktivira energija maternice, se ščisti vse okrog tebe in v tebi, kar ti več ne služi, kar ni dobro zate.  In takrat lahko maternica začne nemoteno opravljati funkcijo čiste kreacije. In sijoča maternica enostavno ve, kaj je dobro zate in tvoje življenje se premakne v popolnoma druge sfere.˝

Sabina, Maribor

˝Skozi tri mesece nas je Vesna popeljala na popotovanje v svojo notranjost, v srčiko svoje ženstvenosti. Podoživele smo čas v maternici, svoje rojstvo, svoje otroštvo, videle odnose iz preteklosti iz čisto drugega zornega kota ter spoznale ogromno dejstev o sebi in predvsem kako gledamo na sebe. Program je sestavljen tako, da se dotakne vseh tem ob ravno pravem času. Sama sem se začela že med delavnicami bolj povezovati s seboj, se poslušati in upoštevati ter dajati na prednostno mesto pred drugimi. Delavnice priporočam vsem, ki se počutite, da ste preveč v akciji in iščete način, kako biti bolj nežne in ženstvene, kajti točno to so omogočile meni.˝

Nika, Ljubljana

˝Maternica, draga moja posoda ženskosti. S tabo sem našla in povezale še delček moje duše v celoto, ki se sestavlja. Veliko stvari sem ozavestila na tej poti. Bile so solze in smeh, žalost in radost. Jasno mi je postalo, da mi ni potrebno nič na novo ustvarjati, da je vse že v meni. Da rabim samo odstraniti, se spomniti in si dovoliti. Odstraniti vsa napačna prepričanja, vzorce in misli, ki sploh niso moje. Se spomniti svoje prave narave, svoje ženske esence, mehkobe, modrosti… in si dovoliti to tudi izraziti, se postaviti zase in sijati. In tega se še vedno učim, a ko si v stiku je toliko lažje.

 • Na tej poti sem vzljubila svojo yoni, čudovita je.

 • V stiku z maternico se je jasno izrazilo moje poslanstvo. Pogumno sem mu pogledala v oči in stvari se dogajajo-tečejo v pravo smer.

 • Ozavestila sem svoj menstrualni ciklus in ga sedaj vidim kot velik blagoslov. Preko njega ženske stopamo v stik s svojo močjo in kreativnostjo.

 • Ponovno se je srce povezalo z maternico.

 • Spoznala sem in še vedno spoznavam prečudovite ženske. Ena drugi smo velika podpora. Ko ženske prenehamo biti zavistne in ljubosumne ena na drugo si toliko lahko damo. Ne samo nam, svojo svetlobo sijemo in širimo daleč naokoli. In tak sonček si ti, draga Vesna. Hvala ti. Hvala ker svoje znanje deliš z nami. Sije še naprej močno, močno. S tabo sije vedno več svetlih maternic.˝                                           

 Katja, Ljubljana

Please reload

bottom of page