Search

CVETOČE DEKLE


Prišla je tako nepričakovano, kot savna v kateri je nastala, ko bi Davorin naj pisal diplomo. Vsi poznamo projekte, ki se na vsak način hočejo roditi, ko je treba napisati diplomo, ne? Na vsak način bi oni takrat zaživeli. In je. Savna je zrasla na dvorišču in Davorin jo je zakuril na enega redkih večerov, ko je snežilo. Bilo je mirno kot se za snežni večer spodobi.

Ležala sem in v nekem trenutku se je vse ustavilo. Niti telo se več ni premaknilo. Prišla je zgodba. Cela naenkrat, navdušena in za pravljico kar dolga. Razpletala sem jo v stavke in upala, da ostane dovolj dolgo, da se cela razodene. Tajming se mi ni zdel najboljši, saj v savni res nočeš delati. Pa vendar, zgodb ne zanima tajming. One pridejo, ko se morajo roditi.

Sedaj čaka, da jo obrusijo dekleta katerim je namenjena in potem pride k vam, drage moje dame. Namenjena je dekletom od 10tega do 110tega leta. Prišla je, da vsadi občudovanje ženske, čudenje nad povezanostjo z naravo in pa seveda iskrico raziskovalnega duha. Prišla je, da nas obišče in počasti.


113 views0 comments

Recent Posts

See All

ZAKAJ SEM PROTI MOTIVIRANJU?

Velikokrat dobim nasvete glede tega kako motivirati ženske na delavnicah, da bodo učinki boljši. In ko takole razmišljam mislim, da je motivacija ena slabših ˝dobrih˝ stvari, ki smo jih ljudje izumili

​© 2017-2020 by Akademija za harmonijo življenja

Svetovanja in vse metode, ki jih ponuja Akademija za harmonijo življenja ali ki so predstavljene na spletni strani, ne nadomeščajo strokovnih medicinskih uslug, uslug psihiatra ali drugega primernega svetovalca z licenco. Namen znanj obravnavanih na spletni strani, srečanj in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Namenjene so kot preventiva in pomoč pri vzpostavljanju harmonije v vaših telesih. Niso primerna, če ste že bile psihiatrično zdravljene ali veste, da imate kakršnekoli psihične motnje ali hude otroške rane oziroma nenadzorovana vedenja.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now