top of page
Search

KAKO PA KAJ DELUJE VAŠE ŽIVLJENJE?

Za mano sta razburljiva dva tedna. Ne razburljiva v smislu, da sem bila na Havajih in Tenerifih ampak razburljiva v smislu, da se je dogajalo marsikaj, kar si mislim, da si ne bi izbrala, če bi bila pri zdravi pameti. Pa se je vseeno zgodilo. Stvari so se odvijale tako hitro, da so se spremenile še preden sem se zares orientirala in dojela kaj se dogaja. Vmes je bilo veliko nesigurnosti in veliko tega na kar nisem imela vpliva. Na srečo sem šla skozi vse to z dvema zavestnima ženskama, ki sta se nekje v življenju zavestno ali pa ne naučile poslušati sebe. Ne svojih strahov in omejitev ampak tega, da znata začutiti kam ju pelje življenje. Nekaj nas je pa vse tri vseeno presenetilo, namreč to, da se je tudi naša pot oziroma smer vmes kar nekajkrat zamenjala. In vsakič me je imelo, da bi vztrajala pri tem kar sem vedela, da je prav včeraj.


Poznate to? Ko si v glavo zabiješ kaj želiš, ko se povežeš s telesom in vsaka tvoja celica reče ˝ja, to je to˝ in se odločiš, da boš nekaj dobil ali izpeljal? Seveda poznate, vse življenje smo bolj kot ne preživeli v tej energiji, naučili so nas, da ko enkrat veš kaj hočeš zastaviš cilje kako do tega, pregledaš resurse, poiščeš ljudi, ki ti lahko pomagajo in vložiš vso energijo, ki jo imaš na voljo, včasih še več, si boš že spočil ko bo vsega skupaj konec … V tej energiji in s temi usmeritvami nas je večin zrasla in se izšolala. Ampak …


Že nekaj časa nazaj sem pisala o kanaliziranju, ki se me je dotaknilo in je govorilo o tem kako bo zgledala nova energija. Zadnja dva tedna sem jo prvič zares intenzivno na svoji koži izkusila in ker mislim, da se nam bo v kolikor se ne bomo zavedali kaj se dogaja resnično začelo mešati (naš ubogi um še ni prilagojen nanjo) bi rada o tem napisala nekaj besed. Verjamem, da bodo marsikomu koristile.


Torej povzetek kanaliziranja je takle:

Kryon je že pred nekaj leti skozi zgodbo o stanovanju povedal razliko med staro in novo energijo. Zgodba gre takole: ˝kupite stanovanje. Vanj postavite pohištvo. Razporedite ga tako, kot vam je zares všeč. Usedete se in ga pogledate. Zadovoljni ste. Greste v trgovino.˝

Od tukaj naprej se zgodba razcepi na to kaj se zgodi ko pridete nazaj iz trgovine v stari in kaj v novi energiji.

Stara energija: ˝Pridete nazaj in pohištvo je točno tam kjer ste ga pustili. Usedete se in uživate.˝

Nova energija: ˝Pridete nazaj. Medtem, ko vas ni bilo se je vse pohištvo prestavilo in prerazporedilo po svoje. Nič ni na svojem mestu.˝

Če še vedno delujete v stari energiji boste pohištvo takoj prestavili tja kjer ga želite. Problem na katerega boste naleteli je, da se bo takoj, ko boste zapustili stanovanje pohištvo spet prestavilo. Vsakič, ko boste zapustili stanovanje bo tako. In če ga boste vsakič prestavljali se boste zelo utrudili. Kryon predlaga drug način delovanja: ˝pridete domov. Ugotovite da se je pohištvo prestavilo. Razgledate se in ugotovite kje je sedaj kopalnica in kje kuhinja. To vam vzame dve minuti. Skuhate si čaj in uživate.˝

Seveda se v trenutkih, ko ugotovimo da se je pohištvo prestavilo naš stari um razburi. Navajen je iskati krivca. In ga najde. Kasneje se pogosto izkaže, da seveda ta krivec sploh nikoli ni bil kriv ampak … dosti energije boste porabili s tem. Veliko lažje je natrenirati svoj um da vsake toliko utihne in natrenirati svoje telo, da se pogovarja z vami.


Seveda ne govorim o poslušanju svojih emocij na katere se ljudje tako pogosto zanašamo, ker emocije so nastale zaradi tega kaj meni um. Emocije so pogovor vašega uma z vašim telesom. Govorim o tem, da prisluhnemo kaj misli tisti del vas, ki ni omejen tako kot je omejeno fizično telo in kot je omejen um, ki skrbi za njegovo preživetje (kar je sicer baje tudi zelo pomembno).

Govorim o poslušanju tistega dela sebe za katerega ste nekateri izvedeli šele pred kratkim. Govorim o poslušanju svojega notranjega vodstva, ki je jasno in pogosto nelogično. Začnite vaditi te pogovore, ker tako kot zgleda življenje v zadnjih dveh letih stvari ne bodo šle nazaj tja kjer so bile ampak se bodo spreminjale še bolj hitro in še bolj nepredvidljivo.


Poslušanja svojega vodstva se lahko naučite same. Jaz sem začela že pred leti in povem vam, da je šlo dokaj počasi. Ker smo že kar zakorakali v novo energijo in tega časa pravzaprav nimamo na ostajanje predlagam, da si najdete nekoga, ki vam bo razložil osnove. Spet je možnosti veliko. Jaz vas povabim na ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝ kjer bomo naredile prav to. Sčistile bomo energije v vašem centru moči in notranjega vodstva tako, da se boste lahko sploh začele poslušati. Če gre sporočilo skozi veliko motenj se vmes namreč precej spremeni; tako nekako kot pri tihem telefonu, ko pride na koncu ven nekaj čisto drugega. Če si želite biti zraven nam pišite na akademijazivljenja@gmail.com in našli bomo način ;)

109 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page