MENSTRUALNI CIKEL JE LAHKO VIR VITALNOSTI

August 25, 2018

 

˝Če se ženska nauči poslušati svojo žensko naravo, svoj cikel, svojo intuicijo in sprejme, da ni samo malo lepše oblečen moški, potem je lahko cikel tudi vir vitalnosti in dobra priprava na meno brez danes tako popularnih simptomov.

Če pogledamo cikel s stališča delovanja vidimo, da se vsak mesec zamenjajo štirje načini delovanja. Pomlad je najbolj primerna za načrtovanje, ki od nas terja energijo. Poletje je čas za akcijo, ki tudi zahteva vlaganje energije in premagovanje naporov. Jesen je čas za pobiranje sadov in praznovanje in takrat energijo dobivamo. Zima pa je čas za počitek, ki prav tako prinese dodatno energijo.

 

Ženske imamo torej štiri faze od katerih dve od nas terjata energijo, dve pa nam jo dajeta.

Če si ženska svoj cikel pametno načrtuje ga lahko zavestno usmerja tako, da bo v njeno življenje priteklo vsaj toliko energije kot je odteče. Lahko ga usmerja tako, da bo pobiranje sadov in praznovanje (jesen) ter počitek in kompostiranje (zima) pripeljal v njeno življenje več energije, kot je od nje zahtevata planiranje (pomlad) in delovanje (poletje). Zavestna ženska tako ve kako živeti, da bo njen cikel blagoslov in ne breme.˝

 

Odlomek iz novo nastajajoče knjige za moške MISIJA NEMOGOČE? Razumeti žensko.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Knjiga ˝Rdeča zarja˝ že na voljo v predprodaji po znižani ceni

May 12, 2017

1/2
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

August 25, 2018

July 10, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

​© 2017 by Akademija za harmonijo življenja

Svetovanja in vse metode, ki jih ponuja Akademija za harmonijo življenja ali ki so predstavljene na spletni strani ne nadomeščajo strokovnih medicinskih uslug, uslug psihiatra ali drugega primernega svetovalca z licenco. Namen znanj obravnavanih na spletni strani, srečanj in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Namenjene so kot preventiva in pomoč pri vzpostavljanju harmonije v vaših telesih.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now