CVETOČE DEKLE

May 29, 2019

 

Prišla je tako nepričakovano, kot savna v kateri je nastala, ko bi Davorin naj pisal diplomo. Vsi poznamo projekte, ki se na vsak način hočejo roditi, ko je treba napisati diplomo, ne? Na vsak način bi oni takrat zaživeli. In je. Savna je zrasla na dvorišču in Davorin jo je zakuril na enega redkih večerov, ko je snežilo. Bilo je mirno kot se za snežni večer spodobi.

Ležala sem in v nekem trenutku se je vse ustavilo. Niti telo se več ni premaknilo. Prišla je zgodba. Cela naenkrat, navdušena in za pravljico kar dolga. Razpletala sem jo v stavke in upala, da ostane dovolj dolgo, da se cela razodene. Tajming se mi ni zdel najboljši, saj v savni res nočeš delati. Pa vendar, zgodb ne zanima tajming. One pridejo, ko se morajo roditi.

 

Sedaj čaka, da jo obrusijo dekleta katerim je namenjena in potem pride k vam, drage moje dame. Namenjena je dekletom od 10tega do 110tega leta. Prišla je, da vsadi občudovanje ženske, čudenje nad povezanostjo z naravo in pa seveda iskrico raziskovalnega duha. Prišla je, da nas obišče in počasti.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Knjiga ˝Rdeča zarja˝ že na voljo v predprodaji po znižani ceni

May 12, 2017

1/2
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

August 25, 2018

July 10, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

​© 2017 by Akademija za harmonijo življenja

Svetovanja in vse metode, ki jih ponuja Akademija za harmonijo življenja ali ki so predstavljene na spletni strani ne nadomeščajo strokovnih medicinskih uslug, uslug psihiatra ali drugega primernega svetovalca z licenco. Namen znanj obravnavanih na spletni strani, srečanj in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Namenjene so kot preventiva in pomoč pri vzpostavljanju harmonije v vaših telesih.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now