top of page
Wedding Table Setup

Dobrodošli

Za vas imam krasno novico. Na voljo je prenovljena spletna trgovina. Nudi različne opcije plačil in enostavno plačevanje ter kombiniranje izdelkov. Obiščete jo lahko tako, da kliknete gumb trgovina.

rdeča zarja

Rdeča_zarja_-_mala.jpg

24,90€

Rdeča zarja je knjiga za ženske željne raziskovanja svoje narave. Popeljala vas bo skozi 4 faze menstrualnega cikla in vam dala številne ideje kako poskrbeti zase v vsakem izmed njih. V njej so razkriti tudi rezultati slovenske raziskave ´50 odtenkov menstruacije´. Knjiga je odlična tudi kot darilo za prijateljico.

cvetoče dekle

cvetoče_dekle_naslovnica_50%.jpg

14,90€

Cvetoče dekle je knjiga napisana za punce, dekleta in ženske. Je odlično darilo v času prve menstruacije in lep pripomoček mamam pri nežnih pogovorih s hčerami. Od prvih idej o menstruaciji je lahko odvisna naša ženstvena prihodnost. Podarimo  mladim dekletom nekaj lepega.

razumeti žensko

Misija nemogoče?

Razumeti_žensko_naslovnica_mala.jpg

Tale lepotica je napisana ZA MOŠKE, ki si želijo spoznati kako deluje ženska narava. Predvsem je namenjena tistim moškim, ki imajo iskreno radi ženske pa ne ne razumejo kako se lahko enkrat obnašajo tako, drugič drugače. V njej odgovorim tusdi na večno vprašanje kdaj je ja ja in kdaj je ja ne.

19,90€

kavni klistir

Kavni Klistir naslovnica.jpg

6,90€

E-priročnik za vse, ki bi si želeli poskusiti kavni klistir. Sama ga uporabljam za razstrupljanje telesa že od leta 2009. Za razliko od ostalih klistirjev je kavni namenjen čiščenju krvi, ne črevesa. Odličen pripomoček za tiste z nežnimi telesi ali prepustnimi črevesji.

menstrualni obredi

Christmas Background - Golden Glitter On

Menstrualni obredi so vodene vaje za ženske, ki se zavedajo pomembnosti menstrualne krvavitve in bi se želele takrat bolj povezati s sabo. Trije audio posnetki, ki so nastali v času krvavitve, vas bodo nežno vodili skozi globoke procese tihega povezovanja z vašim telesom, duhom in zemljo.

27,00€

DARILNI BON

Akademija za harmonijo življenja nudi tudi darilne bone za poljubne zneske. Dobitnik jih lahko uporabi za vse produkte ter programe, ki so na voljo (*Pozor! Nekateri programi so na voljo samo, če je ženska že končala DMOL1). Čas trajanja darilnih bonov je 1 leto od dneva nakupa.

Darilni bon Srce&Maternica.jpg

POVEJTE NAM KAJ BI

ŽELELI NAROČITI

arrow&v

Hvala za vaše naročilo.

Na e-mail boste prejeli podatke za nakazilo.

bottom of page