rdeča zarja

24,90€

Rdeča zarja je knjiga za ženske željne raziskovanja svoje narave. Popeljala vas bo skozi 4 faze menstrualnega cikla in vam dala številne ideje kako poskrbeti zase v vsakem izmed njih. V njej so razkriti tudi rezultati slovenske raziskave ´50 odtenkov menstruacije´. Knjiga je odlična tudi kot darilo za prijateljico.

cvetoče dekle

14,90€

Cvetoče dekle je knjiga napisana za punce, dekleta in ženske. Je odlično darilo v času prve menstruacije in lep pripomoček mamam pri nežnih pogovorih s hčerami. Od prvih idej o menstruaciji je lahko odvisna naša ženstvena prihodnost. Podarimo  mladim dekletom nekaj lepega.

razumeti žensko

Misija nemogoče?

Tale lepotica je napisana ZA MOŠKE, ki si želijo spoznati kako deluje ženska narava. Predvsem je namenjena tistim moškim, ki imajo iskreno radi ženske pa ne ne razumejo kako se lahko enkrat obnašajo tako, drugič drugače. V njej odgovorim tusdi na večno vprašanje kdaj je ja ja in kdaj je ja ne.

19,90€

kavni klistir

6,90€

E-priročnik za vse, ki bi si želeli poskusiti kavni klistir. Sama ga uporabljam za razstrupljanje telesa že od leta 2009. Za razliko od ostalih klistirjev je kavni namenjen čiščenju krvi, ne črevesa. Odličen pripomoček za tiste z nežnimi telesi ali prepustnimi črevesji.

menstrualni obredi

Menstrualni obredi so vodene vaje za ženske, ki se zavedajo pomembnosti menstrualne krvavitve in bi se želele takrat bolj povezati s sabo. Trije audio posnetki, ki so nastali v času krvavitve, vas bodo nežno vodili skozi globoke procese tihega povezovanja z vašim telesom, duhom in zemljo.

27,00€

DARILNI BON

Akademija za harmonijo življenja nudi tudi darilne bone za poljubne zneske. Dobitnik jih lahko uporabi za vse produkte ter programe, ki so na voljo (*Pozor! Nekateri programi so na voljo samo, če je ženska že končala DMOL1). Čas trajanja darilnih bonov je 1 leto od dneva nakupa.

Darilni bon Srce&Maternica.jpg

POVEJTE NAM KAJ BI

ŽELELI NAROČITI

arrow&v

​© 2017-2020 by Akademija za harmonijo življenja

Svetovanja in vse metode, ki jih ponuja Akademija za harmonijo življenja ali ki so predstavljene na spletni strani, ne nadomeščajo strokovnih medicinskih uslug, uslug psihiatra ali drugega primernega svetovalca z licenco. Namen znanj obravnavanih na spletni strani, srečanj in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Namenjene so kot preventiva in pomoč pri vzpostavljanju harmonije v vaših telesih. Niso primerna, če ste že bile psihiatrično zdravljene ali veste, da imate kakršnekoli psihične motnje ali hude otroške rane oziroma nenadzorovana vedenja.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now