maternica in luna.jpg

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami

8 tedenske delavnice za ženske, ki si želijo spet povezati s sabo in s svojim notranjim vodstvom. Namenjene so ženskam, ki nimajo nobenih problemov z rodili, pa tudi tistim, ki jih imajo. Fokus delavnic je ponovna povezava in poslušanje vodstva.

Ženski krogi

Ženski krogi so namenjeni druženju, povezovanju, navdihovanju in širjenju znanja med ženskami. Akademija za harmonijo življenja jih organizira na povabilo.

poletjeBARVA.jpg

Delavnice

MOL 2

Napredne delavnice za ženske, ki so že zaključile Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami in si želijo še bolj poglobljeno delati na sebi. Povdarek delavnic je harmoniziranje maternice, centra ženske intuicije, notranjega vodstva in vatentične moči.

Rdeča_zarja_-_mala.jpg

Knjiga Rdeča zarja

Je knjiga napisana za ženske, ki si želijo spoznati svojo naravo in se ponovno povezati s svojo ženstvenostjo. V njej avtorica spregovori o pozabljeni modrosti ženske narave, ženskega cikla in tega kako odrasti v odraslo žensko z velikim Ž.

Srce& Maternica web.jpg

Delavnica Srce&Maternica

Delavnica je namenjena povezovanju srca in maternice, dveh za žensko izredno pomembnih organov. Srce predstavlja notranjega moškega in maternica notranjo žensko. Delujeta v paru in če sta oba v harmonijo lahko zelo lepo podpreta žensko.

Razumeti_žensko_naslovnica_mala.jpg

Knjiga Razumeti žensko

Za naše čudovite moške, ki si želijo spoznati žensko naravo in dobiti ˝navodila za uporabo˝ žensk. Namenjena je tistim, ki si želijo vedeti kako podpreti žensko, da bo obema lepo.

​© 2017 by Akademija za harmonijo življenja

Svetovanja in vse metode, ki jih ponuja Akademija za harmonijo življenja ali ki so predstavljene na spletni strani ne nadomeščajo strokovnih medicinskih uslug, uslug psihiatra ali drugega primernega svetovalca z licenco. Namen znanj obravnavanih na spletni strani, srečanj in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Namenjene so kot preventiva in pomoč pri vzpostavljanju harmonije v vaših telesih.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now