Search

MENSTRUALNI CIKEL JE LAHKO VIR VITALNOSTI


˝Če se ženska nauči poslušati svojo žensko naravo, svoj cikel, svojo intuicijo in sprejme, da ni samo malo lepše oblečen moški, potem je lahko cikel tudi vir vitalnosti in dobra priprava na meno brez danes tako popularnih simptomov.

Če pogledamo cikel s stališča delovanja vidimo, da se vsak mesec zamenjajo štirje načini delovanja. Pomlad je najbolj primerna za načrtovanje, ki od nas terja energijo. Poletje je čas za akcijo, ki tudi zahteva vlaganje energije in premagovanje naporov. Jesen je čas za pobiranje sadov in praznovanje in takrat energijo dobivamo. Zima pa je čas za počitek, ki prav tako prinese dodatno energijo.

Ženske imamo torej štiri faze od katerih dve od nas terjata energijo, dve pa nam jo dajeta.

Če si ženska svoj cikel pametno načrtuje ga lahko zavestno usmerja tako, da bo v njeno življenje priteklo vsaj toliko energije kot je odteče. Lahko ga usmerja tako, da bo pobiranje sadov in praznovanje (jesen) ter počitek in kompostiranje (zima) pripeljal v njeno življenje več energije, kot je od nje zahtevata planiranje (pomlad) in delovanje (poletje). Zavestna ženska tako ve kako živeti, da bo njen cikel blagoslov in ne breme.˝

Odlomek iz novo nastajajoče knjige za moške MISIJA NEMOGOČE? Razumeti žensko.


121 views0 comments

Recent Posts

See All

​© 2017-2020 by Akademija za harmonijo življenja

Svetovanja in vse metode, ki jih ponuja Akademija za harmonijo življenja ali ki so predstavljene na spletni strani, ne nadomeščajo strokovnih medicinskih uslug, uslug psihiatra ali drugega primernega svetovalca z licenco. Namen znanj obravnavanih na spletni strani, srečanj in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Namenjene so kot preventiva in pomoč pri vzpostavljanju harmonije v vaših telesih. Niso primerna, če ste že bile psihiatrično zdravljene ali veste, da imate kakršnekoli psihične motnje ali hude otroške rane oziroma nenadzorovana vedenja.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now